A Microsoft Office (Excel, Word) forum. OfficeFrustration

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » OfficeFrustration forum » Microsoft Word » Formatting Long Documents
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read  

Index field code displays, not index entries



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 1st, 2010, 11:54 PM posted to microsoft.public.word.formatting.longdocs
bluepete
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Index field code displays, not index entries

Hello,

I'm creating a very large document (several hundreds of pages) for the
first time. I've searched several other forums about my problem with
no luck. I've created a separate index document for later inclusion in
a master document. I've managed to insert an RD field with a correct
reference to a test document. No error messages are generated, anyway.
The test document has about a dozen XE fields, and I've successfully
created an index from these fields in the test document itself.

Here's the problem. In the index document, when I insert the index,
the field code characters appear, not the index entries. In other
words, the INDEX command appears with the switches inside curly
brackets. Clicking Show/Hide doesn't do anything, although the RD
field code appears/disappears. What am I doing wrong?

I'm using Word 2007, creating Word 2003 (.doc) files on a Vista
Business laptop. Any help appreciated. Thank you.

bluepete
Ads
  #2  
Old April 2nd, 2010, 12:28 AM posted to microsoft.public.word.formatting.longdocs
Suzanne S. Barnhill
external usenet poster
 
Posts: 31,786
Default Index field code displays, not index entries

Press Alt+F9 to toggle the display from field codes, which is what you're
seeing, to field results.

--
Suzanne S. Barnhill
Microsoft MVP (Word)
Words into Type
Fairhope, Alabama USA
http://word.mvps.org

"bluepete" wrote in message
...
Hello,

I'm creating a very large document (several hundreds of pages) for the
first time. I've searched several other forums about my problem with
no luck. I've created a separate index document for later inclusion in
a master document. I've managed to insert an RD field with a correct
reference to a test document. No error messages are generated, anyway.
The test document has about a dozen XE fields, and I've successfully
created an index from these fields in the test document itself.

Here's the problem. In the index document, when I insert the index,
the field code characters appear, not the index entries. In other
words, the INDEX command appears with the switches inside curly
brackets. Clicking Show/Hide doesn't do anything, although the RD
field code appears/disappears. What am I doing wrong?

I'm using Word 2007, creating Word 2003 (.doc) files on a Vista
Business laptop. Any help appreciated. Thank you.

bluepete


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 OfficeFrustration.
The comments are property of their posters.