A Microsoft Office (Excel, Word) forum. OfficeFrustration

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » OfficeFrustration forum » Microsoft Access » Using Forms
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read  

command buttons (problem)



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 11th, 2004, 08:29 PM
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default command buttons (problem)

I have 2 command buttons which are on a form. One is to
clear info I have which works, however when I added the
second command button which when clicked will go back to
the main menu, the first one does not work. For some
reason they do not work together. What can I do?
Ads
  #2  
Old August 11th, 2004, 10:20 PM
Rick Brandt
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default command buttons (problem)

wrote in message
...
I have 2 command buttons which are on a form. One is to
clear info I have which works, however when I added the
second command button which when clicked will go back to
the main menu, the first one does not work. For some
reason they do not work together. What can I do?


To start you can describe what "...does not work." means.

Do you get an error? Does smoke billow out from the PC? :-)

There should be no reason for the addition of a new button to cause the
first one to suddenly operate differently (or not at all). Can you tell if
the code behind the first button is even executing? Did you cut and paste
it by any chance? That will cause the button to lose the "[Event
Procedure]" property setting and the code will no longer execute until you
put that back.


--
I don't check the Email account attached
to this message. Send instead to...
RBrandt at Hunter dot com


  #3  
Old August 12th, 2004, 02:21 PM
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default command buttons (problem)

Does not work, meaning it does not execute, nothing
happens, no error message. I click the first macro which
is to print, data prints. Then I click the next button
which is to clear the info, the info does not clear,
nothing happens. When I take off the print button it
works fine. I did not copy and paste anything.
-----Original Message-----
wrote in message
...
I have 2 command buttons which are on a form. One is to
clear info I have which works, however when I added the
second command button which when clicked will go back to
the main menu, the first one does not work. For some
reason they do not work together. What can I do?


To start you can describe what "...does not work." means.

Do you get an error? Does smoke billow out from the

PC? :-)

There should be no reason for the addition of a new

button to cause the
first one to suddenly operate differently (or not at

all). Can you tell if
the code behind the first button is even executing? Did

you cut and paste
it by any chance? That will cause the button to lose

the "[Event
Procedure]" property setting and the code will no longer

execute until you
put that back.


--
I don't check the Email account attached
to this message. Send instead to...
RBrandt at Hunter dot com


.

  #4  
Old August 12th, 2004, 06:43 PM
Rick Brandt
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default command buttons (problem)

wrote in message
...
Does not work, meaning it does not execute, nothing
happens, no error message. I click the first macro which
is to print, data prints. Then I click the next button
which is to clear the info, the info does not clear,
nothing happens. When I take off the print button it
works fine. I did not copy and paste anything.


Post the code/macro of the clear button.

If you temporarily add a MsgBox line to the clear button code/macro does
the message box display? That would tell you if the click event was being
executed.

--
I don't check the Email account attached
to this message. Send instead to...
RBrandt at Hunter dot com


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Big Problem. We need the fix Captain K Calendar 0 July 8th, 2004 04:50 PM
Passport Logout Problem Chen qiang New Users 0 May 4th, 2004 09:26 AM
Help Microsoft? WORD11.ADM File Problem Line 818? Dwight Hutchinson New Users 2 May 3rd, 2004 08:25 PM
Word 2000 footnote problem: footnotes consistently too high (again) Lori Formatting Long Documents 2 May 1st, 2004 07:15 PM


All times are GMT +1. The time now is 03:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 OfficeFrustration.
The comments are property of their posters.