A Microsoft Office (Excel, Word) forum. OfficeFrustration

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » OfficeFrustration forum » Microsoft Access » Database Design
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read  

My database loads but disabled?



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 3rd, 2010, 02:18 PM posted to microsoft.public.access.tablesdbdesign
Al9315
external usenet poster
 
Posts: 13
Default My database loads but disabled?

Hello
I have a database on Access 2003 - works !
Opended it in 2007 - does not work?
Converted it to 2007 - does not work?

All the forms and tables load okay.
I have a switchboard with command buttons - 'Click' - opens form
All the buttons act disabled, but are enabled in 'Properties'
I have tried everything I can think of, can anyone suggest any way forward
please
Would be much appreicated !
Al
Ads
  #2  
Old June 3rd, 2010, 05:30 PM posted to microsoft.public.access.tablesdbdesign
Jeff Boyce
external usenet poster
 
Posts: 8,621
Default My database loads but disabled?

"...does not work" is not particularly informative.

Do you mean:
- the PC freezes up and displays no error message?
- the PC catches fire?
- Access produces an error message ... that says what?

More info, please...

Regards

Jeff Boyce
Microsoft Access MVP

--
Disclaimer: This author may have received products and services mentioned
in this post. Mention and/or description of a product or service herein
does not constitute endorsement thereof.

Any code or pseudocode included in this post is offered "as is", with no
guarantee as to suitability.

You can thank the FTC of the USA for making this disclaimer
possible/necessary.

"Al9315" wrote in message
...
Hello
I have a database on Access 2003 - works !
Opended it in 2007 - does not work?
Converted it to 2007 - does not work?

All the forms and tables load okay.
I have a switchboard with command buttons - 'Click' - opens form
All the buttons act disabled, but are enabled in 'Properties'
I have tried everything I can think of, can anyone suggest any way forward
please
Would be much appreicated !
Al



  #3  
Old June 3rd, 2010, 05:59 PM posted to microsoft.public.access.tablesdbdesign
John W. Vinson
external usenet poster
 
Posts: 18,261
Default My database loads but disabled?

On Thu, 3 Jun 2010 06:18:01 -0700, Al9315
wrote:

Hello
I have a database on Access 2003 - works !
Opended it in 2007 - does not work?
Converted it to 2007 - does not work?

All the forms and tables load okay.
I have a switchboard with command buttons - 'Click' - opens form
All the buttons act disabled, but are enabled in 'Properties'
I have tried everything I can think of, can anyone suggest any way forward
please
Would be much appreicated !
Al


Your database needs to be in a "Trusted Location" for anything with VBA code
in it to work.

See Allen Browne's tips at http://allenbrowne.com/Access2007.html
--

John W. Vinson [MVP]
  #4  
Old June 3rd, 2010, 08:10 PM posted to microsoft.public.access.tablesdbdesign
Al9315
external usenet poster
 
Posts: 13
Default My database loads but disabled?

Thank you both so much for taking the trouble to reply
Problem solved !!

Al

"John W. Vinson" wrote:

On Thu, 3 Jun 2010 06:18:01 -0700, Al9315
wrote:

Hello
I have a database on Access 2003 - works !
Opended it in 2007 - does not work?
Converted it to 2007 - does not work?

All the forms and tables load okay.
I have a switchboard with command buttons - 'Click' - opens form
All the buttons act disabled, but are enabled in 'Properties'
I have tried everything I can think of, can anyone suggest any way forward
please
Would be much appreicated !
Al


Your database needs to be in a "Trusted Location" for anything with VBA code
in it to work.

See Allen Browne's tips at http://allenbrowne.com/Access2007.html
--

John W. Vinson [MVP]
.

  #5  
Old June 3rd, 2010, 08:23 PM posted to microsoft.public.access.tablesdbdesign
Jeff Boyce
external usenet poster
 
Posts: 8,621
Default My database loads but disabled?

Someone in the future may run into the same issue you faced.

If you provide the solution you found, you could be helping that (future)
person...

Regards

Jeff Boyce
Microsoft Access MVP

--
Disclaimer: This author may have received products and services mentioned
in this post. Mention and/or description of a product or service herein
does not constitute endorsement thereof.

Any code or pseudocode included in this post is offered "as is", with no
guarantee as to suitability.

You can thank the FTC of the USA for making this disclaimer
possible/necessary.

"Al9315" wrote in message
...
Thank you both so much for taking the trouble to reply
Problem solved !!

Al

"John W. Vinson" wrote:

On Thu, 3 Jun 2010 06:18:01 -0700, Al9315

wrote:

Hello
I have a database on Access 2003 - works !
Opended it in 2007 - does not work?
Converted it to 2007 - does not work?

All the forms and tables load okay.
I have a switchboard with command buttons - 'Click' - opens form
All the buttons act disabled, but are enabled in 'Properties'
I have tried everything I can think of, can anyone suggest any way
forward
please
Would be much appreicated !
Al


Your database needs to be in a "Trusted Location" for anything with VBA
code
in it to work.

See Allen Browne's tips at http://allenbrowne.com/Access2007.html
--

John W. Vinson [MVP]
.



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2017 OfficeFrustration.
The comments are property of their posters.