A Microsoft Office (Excel, Word) forum. OfficeFrustration

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » OfficeFrustration forum » Microsoft Access » Setting Up & Running Reports
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read  

Opening Report Closes Database



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 3rd, 2010, 04:59 PM posted to microsoft.public.access.reports
ann
external usenet poster
 
Posts: 462
Default Opening Report Closes Database

I have a report with a subreport that closes the database every time I try to
Preview it or open it in Design View. The subreport will also do this if I
try to open it independently. The queries work fine. The report wasn't
doing this for the last couple of days, then this morning it started doing it
if the window was maximized. If I clicked to restore the view to a smaller
size and then closed the report this didn't happen. Now it happens every
time. I have tried to compact and repair with no luck. Is there anything I
can do besides recreate these? Thanks in advance.
Ads
  #2  
Old June 4th, 2010, 02:09 AM posted to microsoft.public.access.reports
Allen Browne
external usenet poster
 
Posts: 11,706
Default Opening Report Closes Database

Sounds like something has corrupted with the subreport.

Follow the steps suggested here (in order):
http://allenbrowne.com/recover.html

I imagine you will need to use the SaveAsText at the end of the article to
recover the subreport.

It may also help to delete the subreport from the main report (in a copy of
the database), just to verify that the main report itself is fine.

--
Allen Browne - Microsoft MVP. Perth, Western Australia
Tips for Access users - http://allenbrowne.com/tips.html
Reply to group, rather than allenbrowne at mvps dot org.


"Ann" wrote in message
news
I have a report with a subreport that closes the database every time I try
to
Preview it or open it in Design View. The subreport will also do this if
I
try to open it independently. The queries work fine. The report wasn't
doing this for the last couple of days, then this morning it started doing
it
if the window was maximized. If I clicked to restore the view to a
smaller
size and then closed the report this didn't happen. Now it happens every
time. I have tried to compact and repair with no luck. Is there anything
I
can do besides recreate these? Thanks in advance.


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 OfficeFrustration.
The comments are property of their posters.