A Microsoft Office (Excel, Word) forum. OfficeFrustration

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » OfficeFrustration forum » Microsoft Outlook » Installation & Setup
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read  

Outlook 2003 suddenly stopped sending to pop/smpt accounts.



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 4th, 2009, 12:47 AM posted to microsoft.public.outlook.installation
Kennyb
external usenet poster
 
Posts: 8
Default Outlook 2003 suddenly stopped sending to pop/smpt accounts.

Outlook suddenly stopped sending to my charter.net account but will work with
my sbcglobal.net account. Messages come in and go out okay at charter. net
website and also on a different computer at a different location, also using
Outlook 2003.

Under tools/accounts/change/test it indicates that is has found the outgoing
and incoming servers but can't log on. Password, account address and ports
are correct according to Charter technician.

Thanks for any suggestions.
KennyB
Ads
  #2  
Old April 4th, 2009, 02:40 PM posted to microsoft.public.outlook.installation
neo [mvp outlook]
external usenet poster
 
Posts: 1,551
Default Outlook 2003 suddenly stopped sending to pop/smpt accounts.

Do you get any error messages when the product tries to do a send/receive
thru Charter?

Do you have a 3rd party security program (e.g. antivirus/firewall) installed
that might be interfering?

Have you tried turning on diagnostic logging to see if Outlook is connecting
to the server?




"KennyB" wrote in message
...
Outlook suddenly stopped sending to my charter.net account but will work
with
my sbcglobal.net account. Messages come in and go out okay at charter. net
website and also on a different computer at a different location, also
using
Outlook 2003.

Under tools/accounts/change/test it indicates that is has found the
outgoing
and incoming servers but can't log on. Password, account address and ports
are correct according to Charter technician.

Thanks for any suggestions.
KennyB


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 OfficeFrustration.
The comments are property of their posters.