A Microsoft Office (Excel, Word) forum. OfficeFrustration

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » OfficeFrustration forum » Microsoft Outlook » Installation & Setup
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read  

outlook office 03 - receive emails but unable to connect to outgo.



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 16th, 2010, 11:57 PM posted to microsoft.public.outlook.installation
i can't believe i am the only one ..
external usenet poster
 
Posts: 1
Default outlook office 03 - receive emails but unable to connect to outgo.

i use a comcast.net account and have set up new profile .on outlook..gone
thru all the connections with comcast..and check with setting thru microsoft
...nothing works..please help??
Ads
  #2  
Old May 17th, 2010, 12:02 AM posted to microsoft.public.outlook.installation
Peter Foldes[_7_]
external usenet poster
 
Posts: 90
Default outlook office 03 - receive emails but unable to connect to outgo.

Have you checked your Time and Time Zone settings lately

--
Peter

Please Reply to Newsgroup for the benefit of others
Requests for assistance by email can not and will not be acknowledged.
http://www.microsoft.com/protect

"i can't believe i am the only one .." i can't believe i am the only one
wrote in message
...
i use a comcast.net account and have set up new profile .on outlook..gone
thru all the connections with comcast..and check with setting thru microsoft
..nothing works..please help??


  #3  
Old May 17th, 2010, 03:00 PM posted to microsoft.public.outlook.installation
Brian Tillman [MVP-Outlook]
external usenet poster
 
Posts: 2,485
Default outlook office 03 - receive emails but unable to connect to outgo.

"i can't believe i am the only one .." i can't believe i am the only one
wrote in message
...

i use a comcast.net account and have set up new profile .on outlook..gone
thru all the connections with comcast..and check with setting thru microsoft
..nothing works..please help??


State exactly what you've tried and exact what happened when you tried it.
Include the full and unmodified text of any errors.
--
Brian Tillman [MVP-Outlook]

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 OfficeFrustration.
The comments are property of their posters.