View Single Post
  #14  
Old January 6th, 2005, 12:46 AM
Beth Melton
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Could you provide some additional information on this?

- What version of Word and what operating system are you using?
- Is it a standalone machine or is it networked?
- Is it locked down via policies somehow?
- Do you have any addins other than the RHD?
- Did you or do you have the previous version of the RHD installed?
- Try renaming Normal.dot to allow Word to create a new one. (Although
I doubt this would be the issue since the RHD doesn't modify your
Normal.dot)
- Does the error occur if you start Windows in Safe Mode?

--
Please post all follow-up questions to the newsgroup. Requests for
assistance by email can not be acknowledged.

~~~~~~~~~~~~~~~
Beth Melton
Microsoft Office MVP

Word FAQ: http://mvps.org/word
TechTrax eZine: http://mousetrax.com/techtrax/
MVP FAQ site: http://mvps.org/


"Felix D" Felix wrote in message
...
i still get the same error message, and i still don't have the
"remove
hidden data" command in the command list

any more thoughts on how to fix?

Felix



"Felix D" wrote:

it's loading as an add-in now, thanks.

but i still get the same error message, and i still don't have the
"remove
hidden data" command in the command list



"Beth Melton" wrote:

RHD.dot is manually added in by a COM Add-in and all it has is a
customized File menu with the "Remove Hidden Data" command.

Try copying the RHD.dot to your Word Startup folder. That way it
will
load automatically when Word starts. You can find the location of
the
Word Startup folder under Tools/Options/File Locations.

--
Please post all follow-up questions to the newsgroup. Requests
for
assistance by email can not be acknowledged.

~~~~~~~~~~~~~~~
Beth Melton
Microsoft Office MVP

Word FAQ:
http://mvps.org/word
TechTrax eZine: http://mousetrax.com/techtrax/
MVP FAQ site: http://mvps.org/


"Felix D" Felix wrote in message
...
I'm having the same trouble. I get a popup that says "An error
occurred
while trying to launch the Remove Hidden Data Tool. Try
reinstalling." only
when I start Word.

Virus and everything is also exited. I have the 2 auto exec
files in
the
add-in, but it does not install the add-in rhd.dot. After I
add it
manually,
it doesn't remain once I click "OK" and finalize installation
of the
.dot

Another thing that I notice: I am unable to add the command
"Remove
Hidden
Data..." in the file menu - because it doesn't even appear as
an
option in
the command list. I think that this problem is ultimately
related
to this
issue.




"Bob Buckland ?:-)" wrote:

Hi Tom,

In addition to Beth's comments you can run
the tool from a command line in Start=Run.
More information on that is in the Readme .htm
file in

drive:\Program Files\Microsoft Office\Remove Hidden Data
Tool\1033\offrhdreadme.htm

If you have Winzip (or equivalent) you can right click
on the RHDTool.exe download and choose 'open with Winzip'
and inside that archive open RHD.CAB to get to the .htm
readme file and manually extract the files.

Are you using U.S. English (1033) as the default on
your system? Have you installed Service Pack 1 on Office 2003?

======
"Tom Ker" [email protected] wrote in message
...
Windows 2000 SP4, Office 2003, RHD 1.1

Any known reasons why the RHD tool won't install properly on
this
system?

When I open an Office product after attempting to install the
tool
I get the
message that it did not install correctly and I should try
again.
It never
works.

Thanks,

Tom
--
Bob Buckland ?:-)
MS Office System Products MVP

*Courtesy is not expensive and can pay big dividends*

Office 2003 Editions explained
http://www.microsoft.com/uk/office/editions.mspx








Ads